Invitation til konferencen BIM Europe

Konferencen BIM Europe

Torsdag den 2. oktober 2014 fra 9.00 : 17.00 på Arkitektskolen Aarhus

Igen i år er Aarhus centrum for formidling af de nyeste internationale tendenser i BIM (Building Information Modeling).

På konferencen vil BIM Aarhus præsentere et unikt team af Europas førende arkitekter, ingeniører, entreprenører og organisationer, et team, hvor alle er dybt involveret i den nyeste udvikling indenfor digital bygningsmodellering.
BIM EuropeKonference Flyer
Du kan se mere om konferencen på www.bimaarhus.dk

Temaet for konferencen vil være anvendelse af ​​BIM i alle faser af byggeriet i forbindelse med interne arbejdsprocesser i virksomhederne og digitalt samarbejde mellem parterne på tværs af landegrænser og fagområder.

Konferencen BIM Europa vil præsentere indlægsholdere fra Italien, Portugal, Frankrig, Tyskland, Storbritannien, Holland og Norge.

De vil fremlægge et opdateret og omfattende billede af BIM i Europa, og de vil desuden afdække tendenser og visioner for fremtidens digitale processer i byggebranchen.

BIM_Europe

Nyt fra cuneco

BVU*net har modtaget følgende nyheder fra cuneco

bips konferencen 2014: Fælles standarder – what’s in it for me?
Oplev 18 indlæg fra mere end 25 virksomheder. Konferencen viser, hvordan man kan (sam)arbejde mere effektivt og produktivt med BIM og fælles standarder som CCS og IFC. Det foregår d. 15. sep. 2014 i Nyborg.
Se programmet her: http://bips.dk/nyhed/her-er-programmet-bips-konferencen-2014

Sådan bruger man CCS
cuneco har udgivet to eksempelsamlinger og et produktblad, der vejleder i, hvordan man bruger CCS til klassifikation: http://cuneco.dk/nyhed/nye-ccs-udgivelser

App til Byggeriets Begrebskatalog
http://cuneco.dk/nyhed/hent-appen-til-byggeriets-begrebskatalog